Livrare

Livrare

- Produsele comandate se livreaza in toata tara, prin metoda de transport si plata aleasa de catre cumparator la momentul efectuarii comenzii. Produsele vor fi ambalate corespunzator, sigilate, precum si asigurate pe toata durata transportului, pana in momentul receptiei coletului de catre cumparator.

Proprietatea asupra produselor va fi transferata in momentul receptiei, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda. Receptia se considera efectuata la momentul semnarii de primire a documentului de transport furnizat de catre curier sau semnare de primire pe factura in cazul livrarilor efectuate de catre personalul vanzatorului.
Informatii suplimentare asupra tarifelor de livrare se regasesc in sectiunea Livrare si Returnare din cadrul site-ului.

Comentariu

– observatie sau apreciere cu scop critic, inregistrata de catre Cumparator in sectiunea de comentarii aferenta fiecarui produs.

Taxa de timbru verde

– suma de bani platita de producatori care sa acopere costuri de colectare, reutilizare si reciclare a echipametelor electronice.

Drept de retragere

- Dreptul cumparatorului persoana fizica, de a beneficia de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute de lege. In situatia in care cumparatorul persoana fizica isi exercita dreptul de retragere, acesta va completa formularul aflat in sectiunea de returnari din contul clientului care a plasat comanda pe site.

Vanzatorul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu art. 11,
 doar daca produsele au fost returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre cumparator. 
Cumparatorul va trebui să suporte costul aferent returnării produselor în caz de retragere. Astfel, cumparatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor si este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora. 

Conformitate

- Toate produsele comercializate de catre netzillat.ro sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor in conformitate cu care acestea au fost create.