GARANTIA PRODUSELOR

Magazinul online netzilla.ro comercializeaza produse ce provin din surse autorizate de producatori sau direct de la producatori si beneficiaza de garantie nationala sustinuta de unitati service autorizate ale partenerilor netzilla.ro sau ale producatorilor.

Pentru persoanele juridice perioada de garantie este intre 0-12 luni dar nu mai mare de 12 luni.

Produsele cu certificat de garantie emis de importator/producator beneficiaza de garantie in retelele de service ale acestora, in centrele mentionate in certificate, produsul reclamat defect putand fi prezentat direct la cel mai apropiat centru de service prevazut in certificat. Unitatea de service va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

In cazul certificatelor de garantie emise de producator / importator, conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator.

Garantia produselor comercialozate de magazinul online netzilla.ro este conforma cu prevederile legale: ordonanta Guvernului nr. 21 / 1992 privind protectia consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. perioada de garantie fiind mentionata pe certificatul emis de producator / importator si incepe sa curga de la data inscrisa in factura de achizitie.

In cazul in care produsul achizitionat de dumneavoastra prezinta defectiuni de fabricatie sau incompatibilitate cu dispozitivele pentru care este destinat, beneficiati de garantia produsului.

Pentru a beneficia de efectele garantiei este necesar sa:

oferiti informatii detaliate despre defectiune pe adresa office@netzilla.ro sau prin formularul de Contact, urmand ca in cel mai scurt timp sa fiti contactat de un operator in vederea solutionarii situatiei.

la cererea operatorului netzilla.ro sa puneti la dispozitie foto cu detalii privind defectiunea pentru a ajuta operatorul in identificarea produsului, defectului.

Atentie! Garantia se anuleaza daca se constata incercarea de modificare a produsului, desfacerea sigiliului si/sau destinatia acestuia.

Schimbarea termenilor si conditiilor

- netzilla.ro isi rezerva dreptul de a face modificari sau actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara a preciza motivele aflate la baza acestor schimbari.


EXERCITAREA DREPTULUI DE RETRAGERE 

Dreptul de retragere
    Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără apreciza motivele, în termen de 14 zile.

    Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua incheierii contractului sau de la data la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.
    Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi prin completarea şi transmiterea in format electronic de pe site-ul nostru a formularului de retragere din contul dumneavoastra de client. Vă vom transmite fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

    Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.
 
Consecinţele retragerii

La retragere se va rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi,în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Rambursarea poate fi amanata până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

   
La returnare nu se accepta colete cu plata ramburs. Contravaloarea comenzii se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la notificarea in scris ca renunta la cumpararea produsului, doar daca produsele au fost returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre consumator. Notificarea in scris se face prin intermediul formularului de retur din contul utilizat la cumpararea produsului.

   Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. Daca clientul nu este de acoard cu aceasta taxa i se va reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in Ordonanta urgenta nr. 34/2014.

Conditii generale de Returnare si Garantie:


In conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014,consumatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si trebuie efectuata direct la curier. Ca serviciu de transport consumatorul poate alege orice firma de curierat, mai putin Posta Romana. 
Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care au fost livrate de curier. Pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii.
 Poate fi returnat orice produs pe care il primiti cu defect de fabricatie, in termen de 14 zile de la data livrarii.
 

Toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite. Nu acceptam produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre client: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice sau electrice; nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
 

 Daca produsele care au fost livrate au fost insotite de eventuale cadouri, se vor returna si acestea.
 

 Daca au fost cumparate mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnati pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produsele putem accepta doar daca sunt sigilate.

Fac exceptie de la dreptul de retragere si garantie produsele din categoria “Folii de protectie” si  “Piese si Componente”care nu au fost montate intr-un service GSM. Mentionam ca acestea trebuie sa fie testate sau montate intr-un service GSM, de personal calificat. Acesta va elibera un bon de service sau certificat de constatare (cu stampila), ce va arata operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de garantie, deoarece montarea lor necesita cunostinte tehnice.

Conditii legate de garantia produselor

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie, termenul fiind specificat in detaliile produsului.

Pentru a beneficia in cel mai scurt timp de garantie va rugam sa respectati urmatoarele:

-         completati Formularul de retur aflat in contul dvs. descriind cat mai detaliat defectiunile observate;

-          in celmai scurt timp veti fi contactat de unul din operatorii nostri.

-          in scurt timp dupa ce ati fost contactat de unul din operatorii nostrii, un curier va veni la adresa indicata de dumneavoastra in formularul de retur pentru a ridica produsul defect.

Costul transportului pentru retururi (21 lei), de la dvs. catre SC PLAY TECH MARKET SRL, va fi suportat:  

-          de catre firma noastra in cazul in care produsele sunt defecte 

-          in cazul in care se constata ca produsele sunt functionale sau deteriorate in urma montarii sau utilizarii incorecte returnarea produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastra achitand ramburs suma de 42 Lei care reprezinta contravaloare celor 2 transporturi (tur-retur). 

Pentru a beneficia de Garantie in cazul produselor din categoria“Folii de protectie” si  “Piese si Componente” mentionam ca acestea trebuie sa fie testate/montate intr-un service GSM care va elibera un bon deservice sau certificat de constatare (cu stampila) ce va adeveri operatiunea efectuata. In caz contrar produsele nu beneficiaza de Garantie deoarece montarea lor necesita cunostinte de service.

In cazul ridicarii unui colet deteriorat, implicit a produselor continute in acesta, fara a incheia proces verbal cu agentul curier, nu se va oferi garantie produselor.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente sau piese arse sau plesnite, etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice, setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

In cazul LCD-urilor produsele sunt considerate defecte si se inlocuiesc doar daca au mai mult de 3 pixeli morti.

Mentionam ca se ofera garantie numai in cazul in care produsele au sigiliile de garantie intregi, astfel ca va rugam sa probati produsele inainte de a inlatura sigiliile si foliile protectoare si inainte de a le monta.

Produsele vor fi reparate sau inlocuite cu aceleasi produse si nu pot fi scazute sau inlocuite cu produse diferite. Ne rezervam dreptul de a alege varianta cea mai putin costisitoare de rezolvare a retururilor.

In cazul in care nu exista stoc disponibil pentru inlocuirea produselor, clientul poate solicita rambursarea banilor, care se realizeaza prin credit magazin sau virament bancar.

Credit magazin - suma disponbila in contul clientului in urma stornarii produselor dintr-o factura, putand fi utilizat la o urmatoare comanda;

Credit magazin - poate fi utilizat pentru o comanda viitoare folosind acelasi mod de facturare (persoana fizica, persoana juridica) cu care au fost stornate produsele;

Suma transportului de la Vanzator la Cumparator se ramburseaza doar daca se storneaza intreaga factura.

Nu ne asumam raspunderea pentru defectiunile produselor comercializate survenite ca urmare a folosirii de catre dvs. in necunostinta de cauza ori in conditiile montarii necorespunzatoare a produselor.

Pentru a beneficia de garantie, va rugam sa ne anuntati problemele in cel mai scurt timp posibil.

Returnarea produsului aflat in Garantie catre furnizor se va face numai impreuna cu "Formularul de retur" pe care care il gasitiin sectiunea Contului dumneavoastra, folosind numai serviciile de curierat FanCourier SRL.

Coletele trimise de catre dvs, printr-un alt curier, cuplata transportului la destinatie, vor fi refuzate!

Returnarea Produselor

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Mentionam ca, in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014,
 cumparatorul va suporta costurile aferente returnarii. Plata transportului este suportata de catre consumator si trebuie efectuata direct la curier. Ca serviciu de transport consumatorul poate alege orice firma de curierat, mai putin PostaRomana. 

La returnare nu acceptam colete cu plata ramburs.

Contravaloarea comenzii se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la notificarea in scris ca renunta la cumpararea produsului, doar daca produsele au fost returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre consumator. Notificarea in scris se face prin intermediul formularului de retur, disponibil in contul utilizat la cumpararea produsului.

Rambursarea banilor pentru produsele stornate persoanelor juridice/fizice se realizeaza prin credit magazin sau virament bancar.

Suma transportului de la vanzator la cumparator se ramburseaza doar daca se storneaza intreaga factura.

Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Daca produsuleste returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand. Daca clientul nu este de acoard cu aceasta taxa i se va reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in Ordonanta urgenta nr. 34/2014.

Cheltuielile de transport sunt suportate de catre firma noastra doar in cazul produselor defecte din fabricatie sau deteriorate la transport.

In cazul ridicarii unui colet deteriorat la transport, implicit a produselor continute in acesta, cumparatorul trebuie sa incheie proces verbal cu agentul curier si sa contacteze vanzatorul la numarul de pe site.
In cazul ridicarii unui colet deteriorat, implicit a produselor continute in acesta, fara a incheia proces verbal cu agentul curier, nu se va oferii garantie produselor.
In cazul refuzarii unui colet deteriorat, clientul trebuie sa contacteze vanzatorul.

 


Dispozitii finale

- Prin cumpararea produselor comercializate de netzilla.ro, cumparatorul declara ca a luat la cunostinta si este de acord cu termenii si conditiile mentionate mai sus.