Confidentialitate

Confidentialitate

 SC PLAY TECH MARKET SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 0005467
Conform prevederilor din cadrul Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice,
 SC PLAY TECH MARKET SRL are obligatia de a administra datele pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana numai in scopurile declarate, in conditii de maxima securitate. Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este doar de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra online.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc precum si de a solicita stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa prin posta sau curier rapid pe adresa noastra.

Raspunderea contractuala

- Nerespectarea obligatiilor asumate de catre vanzator dupa lansarea comenzii, precum si nerespectarea drepturilor cumparatorului nascute dupa livrarea produselor, atrage raspunderea vanzatorului in conditiile legii.

Nerespectarea termenilor si conditiilor de catre cumparatorii  inregistrati pe site atrage raspunderea acestora pentru eventualele prejudicii cauzate altor cumparatori, vanzatorului sau partenerilor acestuia, in conditiile legii.

Netzilla.ro isi rezerva dreptul de  a nu mai onora comenzi clientilor care au in istoric colete refuzate sau care au manifestat comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios). Pentru orice colet refuzat netzilla.ro va percepe o taxa de 32 lei pentru a acoperi taxele de curierat (tur-retur) aferente expeditiei care nu a fost onorata sau de 20 lei in cazul in care aceasta se va achita in 24 de ore.

Orice tentativa de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului netzilla.ro sau de a afecta performantele serverului pe care acesta ruleaza va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor netzilla.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Conciliere amiabila

- In cazul problemelor aparute pe parcursul comenzii, probleme ce nu pot fi rezolvate pe site sau cu ajutorul  persoanei cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu consultantul nostru pe astfel de probleme, la tel: 0728341191 sau la urmatoarea adresa de e-mail: comenzi@netzilla.ro

SC PLAY TECH MARKET SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. In cazul clientilor care folosesc un limbaj licentios, aduc injurii atat personalului cat si societatii, ne rezervam dreptul de a bloca conturile acestora si de a intrerupe relatia comerciala cu acestia.

Litigii

- In situatiile in care litigiile dintre vanzator si cumparator nu pot fi rezolvate pe cale amiabila, acestea se vor solutiona de catre instantele judecatoresti. Toate raporturile intre netzilla.ro si cumparatori intra sub incidenta legii romane.