Termeni si conditii

 

Acest site respecta prevederile OUG nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii si ale Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European şi a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor

Site-ul netzilla.ro este administrat de SC PLAY TECH MARKET SRL – persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Mun. Ploiesti, Int. Petuniei nr.4, bl. 104, sc A, ap. 5, jud. Prahova, inregistrata la Registrul Comertului Prahova sub nr. J29/458/2017, cod unic de inregistrare fiscala 37169808.

Vanzator

 netzilla.ro sau orice partener afiliat acestuia

Cumparator

– persoana fizica sau juridica, precum si orice alta entitate juridica ce isi inregistreaza un cont in vederea achizitionarii produselor puse la dispozitie prin intermediul site-ului administrat de vanzator si care obtine acces la continutul site-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre netzilla.ro sau in baza unui acord de utilizare existent intre netzilla.ro si aceasta, acord incheiat in urma inregistrarii unui cont pe domeniul apartinand netzilla.ro.

Cont

– Sectiunea din site formata din adresa de e-mail si parola aferenta, ce permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre cumparator si istoricul cumparatorului in site. La data crearii contului, cumparatorul are optiunea de a include sau de a nu include datele sale cu caracter personal în baza de date în vederea furnizării de servicii, de informaţii privind abonaţii sau de registre ale abonaţilor, precum şi, în cazul în care acesta optează pentru includerea în registrul abonaţilor, indicarea datelor în cauză, în conformitate cu prevederile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, cu modificările şi completările ulterioare. Prin acceptarea finala a crearii contului, cumparatorul isi da acordul cu privire la clauzele specifice site-ului regasite in sectiunea Termeni si Conditii.

Site

– domeniul www.netzilla.ro si toate subdomeniile acestuia.
Utilizarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul netzilla.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, netzilla.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Netzilla.ro nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Netzilla.ro își rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Comanda

– un document electronic cu rol de metoda de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului oferta de a contracta o tranzactie prin intermediul careia cumparatorul va obtine bunuri si servicii din partea vanzatorului.

Utilizatorul poate comanda de pe site doar produsele puse la dispozitie de vanzator si disponibile pe stoc.

Vanzatorul poate modifica oricand numarul de produse disponibile si cantitatea fiecarui produs. Atunci cand exista modificari ale pretului sau stocului unui produs acestea sunt actualizate de vanzator intr-un un interval optim de timp. Aceste date vor fi prezentate cumparatorului in confirmarea comenzii de catre vanzator, daca nu au fost reactualizate la timp pe site.

In formularul de comanda sunt incluse si eventualele costuri de transport / livrare.

Pentru o comanda cu valoarea de:  
- pana in 300 Lei transportul costa 21 Lei in plus fata de totalul comenzii.
- pentru comanda mai mare de 300 Lei transportul este gratuit. 

Comunicarea dintre vanzator si cumparator se va face prin e-mail sau la telefon, datele fiind furnizate de cumparator.
Prin lansarea unei comenzi cumparatorul este de acord cu termenii si conditiile de pe site. Atunci când cumparatorul a lansat comanda, acesta recunoaşte în mod explicit că această comandă implică o obligaţie de a plăti.
 
Cumparatorul este obligat ca, pentru desfasurarea cat mai rapida a livrarii bunurilor, la momentul lansarii comenzii sa ofere toate informatiile cerute in campurile obligatorii pentru o comunicare eficienta si ambele parti sa-si indeplineasca obligatiile.

Pentru a lansa o comanda, cumparatorul trebuie sa urmareasca urmatorii pasi:
-   Alegerea produsuluii si inregistrarea comenzii prin inscrierea datelor cerute de formularul generat de site;
-  Preluarea comenzii de vanzator in cel mai scurt timp posibil;
-   Confirmarea de catre vanzator a comenzii dupa verificarea stocului disponibil, aceasta avand rol de informare;
-   Livrarea comenzii la adresa indicata de cumparator.

 

Rambursarea valorilor pentru produsele stornate persoanelor juridice/fizice se realizeaza prin credit magazin sau virament bancar.

Pentru persoanele fizice coletele vor fi expediate prin curier rapid si se vor aplica aceleasi tarife de livrare.

 

Oricine poate accesa site-ul si lansa o comanda. In cazul unor cumparatori care au mai cumparat de pe netzilla.ro iar plata nu a fost conforma cu conditiile site-ului din motive imputabile cumparatorului, vanzatorul isi rezerva dreptul de a limita modalitatile de plata ale cumparatorului respectiv. In caz de nelamuriri cumparatorul respectiv poate intra in contact cu noi la numarul de telefon afisat la datele de contact sau prin posta electronica.
Raporturile juridice se considera incheiate odata cu notificarea cumparatorului in privinta expedierii bunurilor prin intermediul postei electronice sau prin telefon
Bunuri si Servicii

– orice valoare economica sau forma de munca, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, furnizate de catre vanzator cumparatorului ca urmare a contractului la distanta incheiat.
Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru daunele rezultate in urma utilizarii produselor dupa livrare, cu atat mai mult pentru pierderea acestora.
Toate produsele comercializate de catre netzila.ro sunt produse compatibile, cu exceptia produselor unde se specifica explicit originalitatea.

Oferte Speciale / Promotii

– actiunea prin care, in scop comercial, vanzatorul pune la dispozitie un numar limitat de bunuri si/sau servicii cu stoc predefinit, in perioade limitate de timp, stabilite de catre vanzator.

Contract la distanţă

- orice contract încheiat între vanzator şi cumparator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.

Continut
-    toate informatiile de pe site care, prin utilizarea unui echipament  electronic, pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate;
-    continutul oricarui e-mail care, prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, este trimis cumparatorilor de catre vanzator;
-    orice informatie furnizata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului cumparatorului, conform cu informatiile de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
-    date despre vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia;
-    informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de vanzator in mod uzual in diferite perioade;
-    informatii legate de bunurile si/sau serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, in diferite perioade.

Pretul si modalitati de plata

- suma de bani platita de cumparator in schimbul careia vanzatorul transmite dreptul de proprietate asupra unui bun sau presteaza un serviciu in folosul cumparatorului si comunicat acestuia prin intermediul site-ului la momentul lansarii comenzii.
Pretul bunurilor si serviciilor puse la dispozitie de vanzator este exprimat in lei siinclude T.V.A.

Conform legii, toate produsele au in pretul acestora si Taxa de timbru verde. In formularul de comanda sunt incluse si costurile suplimentare de transport, de livrare sau taxele poştale sau, în cazul în care acestea nu pot fi calculate în avans în mod rezonabil, menţionarea faptului că aceste costuri suplimentare ar putea fi suportate de cumparator.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

In cazul in care cumparatorul foloseste metode de plata online, vanzatorul nu este responsabil pentru nici un cost aditional adaugate pretului bunurilor sau serviciilor comandate de cumparator. In cazul platilor ramburs, vanzatorul nu este responsabil pentru intarzierea cumparatorul de a-si ridica bunurile de la curier si astfel fiind obligat sa plateasca taxe de depozitare.

Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii lansate de catre acesta, cuprinzand bunurile si serviciile solicitate, precum şi pentru orice alte plati aferente comenzii in format electronic, prin adaugarea facturii in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de cumparator in contul. Vanzatorul va comunica factura si in format tiparit, odata cu bunurile si serviciile comandate.

Cumparatorul are obligatia de a-si actualiza ori de ori este cazul datele din contul sau, vanzatorul neavand nicio raspundere pentru o eventuala completare gresita a datelor de facturare cauzata de lipsa de diligenta a cumparatorului.

Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul ca vanzatorul sa intocmeasca factura conform datelor pe care acesta le detine la data lansarii comenzii si sa o transmita in format printat sau electronic, la adresa de livrare sau la adresa de  e-mail mentionata in contul sau.